Laksefrikadeller med brasede kartofler, ærter og remoulade

Veggiepizza m. gul peber, squash og spinat

Top en lækker (gerne hjemmebagt) pizzabund med sødlig gul peber, squash, sprød spinat og frisk mozzarella ost og du har den lækreste børnevenlige vegetarpizza.
Jeg foreslår, at du bager bunden selv med min opskrift på pizzabunde (KLIK HER) – OBS at opskriften giver 2 pizzabunde og du skal kun bruge en. Opskriften kan halveres.

Ellers køber du fersk pizzadej eller en færdig bund. Vær her opmærksom på størrelsen på bundene. De fleste vil være mindre end min opskrift, hvor en pizzabund er på størrelse med en bageplade. Du bør muligvis vælge 2 købebunde.

Opskrift til 2 voksne og 2 børn

Arbejdstid: 30 minutter – når bunden er klar

 

Ingredienser

1/2 dåse hakkede tomater

1/2 dåse tomatpuré

1 fed hvidløg

10 blade basilikum

2 dl revet mozzarella

1/2 gul peber, skåret i ringe eller strimler

1/2 squash, skåret i skiver (0,5 cm tykkelse)

30-35g frisk spinat

1 kugle frisk mozzarella

Evt. lidt olivenolie til at dryppe på den færdige pizza

Salt

 

Sådan gør du:

Lav en pizzasauce ved at blande hakkede tomater, tomatpure, 1 fed presset hvidløg og groft hakket basilikum.

Fordel pizzasaucen på din bund.

Fordel herefter revet mozzarella, peberfrugt og squash på din pizza og bag den i ovnen til den har sprøde kanter (se bagetid på opskrift).

Når pizzaen er færdigbagt drysses den med en smule salt, dryppes med lidt olivenolie og der fordeles frisk spinat og stykker af mozzarella ovenpå den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksefrikadeller med brasede kartofler, ærter og remoulade