Veggiepizza m. gul peber, squash og spinat
Top en lækker (gerne hjemmebagt) pizzabund med sødlig gul peber, squash, sprød spinat og frisk mozzarella ost og du har den lækreste børnevenlige vegetarpizza.
Jeg foreslår, at du bager bunden selv med min opskrift på pizzabunde (KLIK HER) – OBS at opskriften giver 2 pizzabunde og du skal kun bruge en. Opskriften kan halveres.
Ellers køber du fersk pizzadej eller en færdig bund. Vær her opmærksom på størrelsen på bundene. De fleste vil være mindre end min opskrift, hvor en pizzabund er på størrelse med en bageplade. Du bør muligvis vælge 2 købebunde.
Opskrift til 2 voksne og 2 børn
Arbejdstid: 30 minutter – når bunden er klar
Ingredienser
1/2 dåse hakkede tomater
1/2 dåse tomatpuré
1 fed hvidløg
10 blade basilikum
2 dl revet mozzarella
1/2 gul peber, skåret i ringe eller strimler
1/2 squash, skåret i skiver (0,5 cm tykkelse)
30-35g frisk spinat
1 kugle frisk mozzarella
Evt. lidt olivenolie til at dryppe på den færdige pizza
Salt
Sådan gør du:
Lav en pizzasauce ved at blande hakkede tomater, tomatpure, 1 fed presset hvidløg og groft hakket basilikum.
Fordel pizzasaucen på din bund.
Fordel herefter revet mozzarella, peberfrugt og squash på din pizza og bag den i ovnen til den har sprøde kanter (se bagetid på opskrift).
Når pizzaen er færdigbagt drysses den med en smule salt, dryppes med lidt olivenolie og der fordeles frisk spinat og stykker af mozzarella ovenpå den.
Ingen kommentarer endnu