Black and white lagkage

Et lille rum og en glad gul

Jeg er bestemt ikke forskrækket, når det kommer til at bruge farver i indretningen i vores hjem. Det ville være synd at sige! Jeg ved, at indretningsmoden dikterer jordfarver, sort, hvid, grå, men det er bare SLET ikke mig.

Jeg synes, at en farve åbner et rum op. Den giver karakter til rummet. Og den skaber kontraster. For mig ligger det smukke ofte i kontrasten i tingene. Et billede, en blomstervase eller en dekoration står ikke frem, hvis det hele er så anonymt.

Og så gør farver mig GLAD.

I huset har vi et lille toilet (kaldt “gæstetoilet”), som bestemt ikke er noget prangende rum. Det er lille bitte, men fungerer efter hensigten: det er et toilet man nemt kan benytte sig af, da vores badeværelse ligger i etagen under rum som stuer og køkken, hvor man primært opholder sig.

Det har ikke fået nogen gennemgribende renovering men en omgang gul maling og lidt pynt.

Jeg tror lidt, at man nok har det sådan med den her gule farve, at enten synes man den er gal eller genial.

Jeg er selvfølgelig helt vild med den. Den er glad og åbner i den grad rummet op. Farven hedder “Dilly Dally” og er fra Dyrup (forhandles hos bl.a. Silvan).

Den gule farve understøttes af gule (indfarvede) tørrede blomster og billeder med gult motiv. Det gule får en smule modspil fra bordeaux og lyserød som også optræder i de tørrede blomster og de små billeder.

Den gamle hvide hylde er dejlig praktisk (og fin at se på i sig selv) synes jeg. Den har lidt patina, men det passer ligesom til rummet, som jo i forvejen ikke ligner et nyt toilet fra Vordingborg eller Svane…

I en kurv hænger der ekstra toiletruller (så gæster ikke skal lede efter det i skabe eller lign), der er håndlavede sæber, små fyrfadsstager og lidt duftolie.

Og naturligvis en skammel så de mindste også kan få vasket hænder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and white lagkage