Mini æggemuffins m. squash til de mindste (+6 mdr.)

Små æggemuffins der er laktose- og glutenfri og uden tilsat salt.
De er perfekte til babyer der lige er begyndt at spise selv (fra ca. 6 måneders alderen afhængig af barnets motorik) og som indslag i barnets madpakke i vuggestue eller børnehave.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på mini æggemuffins m. squash til de mindste (15 mini muffins)
Fra alder: + 6 mdr.
Arbejdstid: 30 minutter
Ingredienser
3 æg
½ dl solsikke eller rapsolie
4 spsk fintrevet squash
4 spsk majsmel
Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en røreskål og pisk det let sammen i hånden.
Fordel i 15 små muffinforme og bag ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter til dine muffins føles faste og er let gyldne på toppen.
Serveres afkølet.
Kan fryses.
Hvordan skæres de ud så de sikre for de små at spise ?
Vh Fie