Mini bananbrød til de mindste (+6 mdr.)

Bløde små bananbrød, hvor du selv kan justere hvor grove eller fine de skal være alt efter dit barns alder og mundmotorik.
Opskriften er beregnet til de aller mindste der lige er startet på mad, og derfor er brødene ikke saltet eller sødet med sukker.
Kan bages i små franskbrødsforme som her eller alternativt i muffinforme.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på mini bananbrød til de mindste (9 stk.)
Fra alder: + 6 mdr.
Arbejdstid: 30 minutter
Ingredienser
2 æg
2 bananer
1 dl solsikkeolie
2 dl hirseflager
2 dl mel (f.eks. boghvedemel, qunioamel, rugmel, havremel eller evt. hvedemel)
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
Lidt olie eller smør til formene
Sådan gør du:
Bland de tørre ingredienser sammen (mel, hirseflager, vaniljepulver og bagepulver). Hirseflagerne kan med fordel lige blendes først for en finere konsistens. Det har jeg gjort i opskriften her.
Mos bananerne – igen kan du her justere om det skal være en helt fin mos, eller der gerne må være lidt struktur og små klumper i.
Bland bananmosen med æg og solsikkeolie og rør det grundigt sammen.
Tilsæt melblandingen og vend det sammen til en ensartet dej som fordeles i 9 smurte forme.
Bages ved 185 grader almindelig ovnvarme til de er faste.
Lad afkøle i formen.
Bananbrødene kan fryses.
Hej 🙂 Tak for alle de gode opskrifter 😍 Jeg har søgt og søgt men kan slet ikke finde formen til de her mini banan brød. Kan du hjælpe med hvor den kan købes? ☺️ Mange hilsner Christina