Bløde jordbær-bananbarer til de mindste (+6 mdr.)

Endnu en opskrift på bløde barer der er nemme at tygge og håndtere i munden for de aller mindste.
Her i en yderst lækker version med smag af jordbær og banan.
Perfekte i madpakken, til at have med på tur eller som mellemmåltid derhjemme.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på bløde barer med jordbær og banan (ca. 20 små barer)
Anbefaler alder: +6 mdr.
Arbejdstid: 40 minutter (inkl. bagning)
Ingredienser
200g jordbær (må gerne være optøet fra frost)
1 banan
2 æg
½ dl solsikkeolie eller rapsolie
3 dl havregryn (afmålt FØR de blendes)
1½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
Afmål havregryn og blend dem til fint havremel. Bland med mel, bagepulver og vaniljepulver og sæt til side i en skål for sig.
I blenderen kommer du nu jordbær, banan, æg og olie og blender det til en ensartet masse uden klumper.
Hæld over i skålen med havremel og vend det hele grundigt sammen.
fordel i en lille franskbrødform beklædt med bagepapir.
Bag ved 190 grader almindelig ovnvarme i 25-30 minutter til du har et fast ‘brød’.
Afkøl og skær i skiver af 1-2 cm tykkelse som du igen deler i stave.
Barerne kan fryses (op til 3 mdr.) eller opbevares i lufttæt boks (ca. 3 dage).
Jeg vil lige fortælle om resultatet.
Jeg brugte 2 dl blendet jordbærgrød og glemte æg.
De er godkendt af alle 3 drenge som lækker 😁 (9 år, 2 år og 9 måneder)