Grødsmoothie m. skovbær og banan (+4 mdr.)

4 x madpakker (fra 4 år)

I dette indlæg kan du finde inspiration til madpakken til barnet fra ca. 4 år. Da børn er forskellige og udvikler sig forskelligt – også med spisning – så er det selvfølgelig muligt at hente idéer her til det også lidt yngre barn.

Madpakkerne er lavet til min søn Isak som nu er 6 år og går i skole. De indeholder “10’er mad” og så en madkasse, hvor han selv beslutter hvad han spiser til frokost og hvad han gemmer til eftermiddagsmad.

Den store madkasse er fra Sistema og er af modellen “Bento Lunch” (KLIK HER**). Til den store madkasse medfølger yderligere en deler til det store rum, så dette også kan adskilles i to lag, hvis man ønsker det.

Den lille madkasse er i stål og er købt i Søstrene Grene.

For endnu flere tips til børns mad og inspiration til hverdagen i en børnefamilie følg mig på min Instagram profil (KLIK HER).

#MADPAKKE 1

Fuldkornstoast-sandwich m. spinat/mayo/kartoffelspegepølse, frugtspyd m. jordbær og melon, grøntsagsspyd m. agurk og gul cherrytomat, bærdrik, små lyse saltkiks, kanelgiffel, koldskål m. knuste kammerjunker/frysetørret jordbær, mini salami, müslikiks m. smør, figenstang og blåbær.

#MADPAKKE 2

Kerneknækbrød m. smør og avocado, pasta, rugbrødsklapsammen m. spegepølse, oreos, jordbær, frugtsnack, mini frikadeller, sødmælk og figenstang.

#MADPAKKE 3

Snackpeber, sukkerærter, frugtbamser, amerikansk pandekage, æblemos/honning, kernerugbrød klapsammen (1 med spegepølse og 1 med leverpostej), små lyse saltkiks, sødmælk, tykmælk og ristet müsli.

#MADPAKKE 4

Kakaomælk, ærter, frugtfigur m. solbær/rabarber/gulerod, madpakke-klappere smurt m. mayo/salat/spegepølse/agurk, grovflute m. smør og peanutbutter, gulerod, nektarin, vaniljemuffin m. chokostykker, rugbrødschips og majskiks.

Klik her for opskrifter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grødsmoothie m. skovbær og banan (+4 mdr.)