9 x madpakker (til barnet på ca. 3 år)

Anmeldelse: Welldone Ovn- og Grillrens

Welldone ovn- og grillrens, 750 ml, vejl. pris 58,75 kr.

 

HVAD KAN PRODUKTET BRUGES TIL

Welldone ovn- og grillrens er som navnet antyder et middel til rengøring af ovne og grill.

Vær OBS på at produktet ikke kan bruges på selvrensende ovne eller syrefølsomme materialer. Produktet sprayes på det snavsede område, og modsat andre lignende produkter skal det kun virke ganske kortvarigt (8-10 minutter) og kræver ikke, at ovnen varmes op.

 

OG VIRKER DET?

JA! Det virker virkelig. Det er det absolut eneste ovnrenseprodukt jeg benytter – simpelthen fordi, at det bare virker. Med dette produkt er det slut med at stå med ømme hænder og arme efter at have skrubbet i en evighed for at få sin ovn ren, og så til slut være frustreret over at den faktisk alligevel ikke blev ordentligt ren. Med Welldones produkt får du effektivt din ovn ren som ny. Du kan se effekten HER sammen med min guide til ovnrengøring.

 

MIN VURDERING

Produktet er ekstremt effektivt og så endda til en god pris. Det er også lettilgængeligt, da det blot kan købes i din lokale Jem&Fix. Et musthave i ethvert rengøringsskab.

 

BEMÆRKNINGER TIL PRODUKTET

  • Da produktet er meget ætsende, anbefaler jeg minimum brug af rengøringshandsker og også gerne en beskyttelsesbrille så man ikke får det i øjnene. Afdæk også grundigt hvis du har materialer i nærheden af ovnen (f.eks. trægulv) der kan få pletter, hvis produktet kommer i kontakt med det.

 

Produktet forhandles bl.a. hos Jem & Fix

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 x madpakker (til barnet på ca. 3 år)