Rabarber-makronkage med marcipan og mandler

Nu som Fru Søndergaard

Der har været lidt stille på bloggen på det seneste, og det skyldes, at jeg har haft travlt med bryllupsforberedelser og senere hen en lille bryllupsrejse.

Den 18. maj blev jeg nemlig gift med mit livs kærlighed – og blev dermed til Fru Søndergaard.

I blogregi vil jeg dog stadigt bruge “Theresa Lange” og navnet Forstadsmor vedbliver på blog og sociale medier. Ingen ændringer dér.

Henover de næste par uger vil jeg dele forskellige ting fra vores bryllup, som forhåbentligt kan inspirere kommende brude.

Ovenfor er et lille ‘sneak peak’ på mit brudelook. Jeg vil dedikere et indlæg både til min brudekjole og til mit hår/make up look. Billedet er taget få minutter før vi kørte til kirken og er fra vores soveværelse.

Derudover vil jeg skrive om forskellige måder man kan vælge at holde sit bryllup på, hvilke ting jeg mener man IKKE bør spare på til sit bryllup, ting man selv kan lave og meget andet.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du selv er kommende brud og har specifikke ting, der kunne være spændende at høre om.

Dette blev et af mine korte indlæg, men i stedet for at beskrive det hele overfladisk vil jeg som sagt gå mere i dybden i flere forskellige indlæg.

Mange hilsner

Forstadsmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber-makronkage med marcipan og mandler