Ananas-mango is

Soveværelse i støvede grønne nuancer

Vores soveværelse er holdt i kølige, støvede mintgrønne nuancer, beige og hvid. Og så er det faktisk en blanding af antikkøb, IKEA og ting fra Ellos og Søstrene Grene. Der har også sneget sig en enkel ting fra min oldemor ind.

Jeg elsker at indrette med farver. Det er ingen hemmelighed. Jeg synes simpelthen, at tingene bliver for kedeligt, når det hele er hvidt, gråt og sort.

Derfor er vores hjem på ingen måde i den nutidige moderne “ny nordisk”-stil.

Det afslører vores soveværelse også, som du kan få et kig på her.

Vores soveværelse er malet i en støvet mintgrøn nuance, men på endevæggen mod vores sengegavl er der en lille overraskelse – den er nemlig tapeseret med det fineste tapet i næsten samme nuance som væggene er malet i – men med en smuk letglintrende struktur og mønster. På afstand ses det ikke så tydeligt, men når man står i rummet og lyset falder, fremhæves det. Det er en simpel, diskret (og budgetvenlig) måde at få lidt tapet ind i et rum på.

I vores soveværelse har jeg netop arbejdet ud fra denne smukke grønne farve og derfra tilføjet nuancer af knækket hvid og beige. De farver ser man bl.a. på sminkebordet og natbordene (antikkøb), sengelamperne (antikkøb), det ene sengetæppe (ZARA home) og de store beige sengepuder (IKEA). På sminkebordet er det lille smykkeskrin i mørkegrøn velour ligesom betrækket på skamlerne og i sengen finder man igen pyntepuder i mintgrøn.

Det broderede hvide sengetæppe (broderet af min oldemor) matcher de fine blonde gardiner (IKEA).

De små blomstrede æsker er fra Søstrene Grene ligesom det lille runde smykkeskrin. På sminkebordet ligger desuden min hårkrans fra vores bryllup. Parfumen er Hypnôse fra Lancôme, som er min yndlingsparfume. 

De små æsker, skrin og krystalbokse på bordet er enten fra Søstrene Grene eller vintage. Sammen med pyntepuder, en vase blomster og fine lamper er det en god måde at binde indretningen sammen på uden at det koster en formue.

Beige puder fra IKEA// Caroline Flemming sengetøj, hvid lace // Elmira pudebetræk i vasket hør, mintgrøn (HER) // Daisy pudebetræk i velour, lysegrøn (HER) // Beige sengetæppe fra ZARA Home

Gardin, Alvin Spets netgardin fra IKEA (HER)

I soveværelset er det vigtigt at kunne lukke alt lys ude, når der skal soves. Derfor har vi naturligvis også rullegardiner med mørklægning – også mintgrøn så de matcher væggene, når de er rullet ned.

For mig skal der være roligt i et soveværelse og ikke alle mulige forstyrrende ting. Derfor har vi heller ikke andet end ét billede på væggene og det hele er holdt meget simpelt. Vores tøj har vi slet ikke i soveværelset, hvilket jeg føler giver plads og minimerer rod.

Vores seng er altid redt. Jeg elsker at hoppe i en pænt redt seng om aftenen og så ser det bare ordentligt ud, når man kigger ind i soveværelset i løbet af dagene. Vores seng er altid redt som på disse billeder også uanset hvor travlt der er om morgenen (med få undtagelser). Faktisk kan jeg finde på, at gå tilbage til huset for at redde seng, fordi jeg kommer i tanker om, at jeg har glemt det. Det er en af mine lidt mærkelige ting ..

Endeligt er der altid roser i vores soveværelse og de er (næsten) også altid hvide. Du kan læse mere om hvorfor jeg altid har roser i mit sove værelse (KLIK HER) og gode tips til hvordan du får afskårne roser til at holde længst muligt (KLIK HER).

 

1 kommentar

  • Mette

    Hej! Dejlig stil….❤️
    Har du farvekoden på vægmalingen i soveværelset?
    Hilsen Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananas-mango is