Snackbar m. dadler og nødder

Nelliker i en blomsterskål

Blomster behøver ikke stå i en vase – prøv som her at samle dem til en smuk dekoration ved at afkorte stilkene, binde dem helt tæt og sætte dem i en skål.

Blomster arrangeret på denne måde kan både refereres til som en “blomster bowle” eller “flowerbox”.

De kan ligesom almindelige buketter arrangeres og varieres ud i det uendelige med hensyn til farver, valg af blomster og stilart.

Her har jeg lyserøde nelliker i centrum og som udgangspunkt for buketten. Derudover har jeg benyttet to typer grene med bær (orange og mørkerød) samt en fyldblomst med små og diskrete lilla blomster.

De giver sammen hinanden et smukt farvespil, der leder tankerne hen på en smuk solopgang og de lyserøde, let lilla og orange brændte farver himlen, den kan have.

Nellikerne får virkelig lov at stå frem og det er berettiget! Jeg synes, at den er en utrolig smuk blomst. Den gør sig godt både som centrum i en buket eller som fyldblomst. Den fåes i utroligt mange farver, og så er den ovenikøbet en blomst, der holder længe i vand.

Det er slet ikke så svært at arrangere blomster på denne måde. Når teknikken først sidder der, så er det utroligt nemt.

Jeg har skrevet mere om princippet bag blomsterbowler/flowerbokse (KLIK HER) og desuden en guide til hvordan du selv laver en blomsterbowle (KLIK HER).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snackbar m. dadler og nødder