Tarteletter m. hønsekød og asparges

MADPLAN til 4 dage

Du klikker på billederne ovenfor for at komme til opskrifterne.

 

INDKØBSLISTE til madplanen:

 

KØD OG FROST

75g pålægschorizo

4 svinekoteletter

1 pose forsne ærter (fine)

60g serranoskinke

 

KOLONIAL

Ris – i alt ca. 300g (125g til paella og derudover ris som tilbehør til koteletterne)

1 dåse hakkede tomater

1 dåse aspargessnitter

1 pose saltede peanuts

1 pakke tarteletskaller

 

 

FRUGT OG GRØNT

1 grøn peberfrugt

250g cherrytomater

1 øko citron

Frisk timian (alternativt tørret timian)

Frisk basilikum

Grøn salat (bruges som tilbehør til koteletter)

 

MEJERI

1 pakke smør (smørbar til stegning og til brød)

250 ml madlavningsfløde

 

BRØD

Groft baguette

Italiensk brød – baguette, ciabatta eller foccacia (udelades hvis du bager selv – se forslag under torsdagens middag)

Hvis du fulgte madplanen sidste uge har du allerede dette – ellers skal det også på indkøbslisten:

2 rødløg

2 fed hvidløg

½ bundt forårsløg

4 gulerødder

30g frisk spinat

½ mild chili (kan udelades)

250g skaldyr

1 stk kyllingebryst (ca. 200-250g)

75g bacontern

 

FRA DIT BASISKØKKEN (Men tjek lige om du har dette):

Paprika, stødt (2 tsk)

Gurkemeje, stødt (1 tsk)

Hvedemel (3 spsk)

Tørrede laurbærblade (2 stk.)

1 terning grøntsagsboullion

1 terning hønseboullion

Olivenolie (1 dl)

Solsikkeolie (½ dl)

Letmælk (1½ dl)

Groft salt

Salt og peber

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarteletter m. hønsekød og asparges