Forårsfornemmelser

Gerbera i høj glasflaske

Blomster i hjemmet behøver ikke at være vildt komplicerede eller koste særligt meget.

I weekenden købte jeg disse smukke gerbera for kun 10 kroner i supermarkedet og arrangerede dem med lidt blomstersnor omkring – bundet i en sløjfe for at holde stilkene sammen – og ned i en gammel, renset glasflaske som der vistnok har været æblemost i engang.

Simpelt, nemt og billigt.

Gerbera er en smuk og simpel blomst som jeg personligt synes gør sig bedst hvor den kan få lov at gøre sig bemærket. Den skal ‘stå ud’ med sine flotte, strålende og klare farver. Det præcis får den lov til på denne måde.

Gerbera fås i et væld af farver; fra pudderfarvede til gule og orange og lyserøde, lilla og – som her – røde blomster. På den måde er blomsten et dejligt farverigt indslag i hjemmet.

Jeg synes, at den bryder smukt og står frem i rummet, hvis den placeres i et hvidt rum (her fungerer alle farver gerbera) eller hvis man leger med kontraster og f.eks. har en lilla gerbera i et gult rum, en rød i et blåt rum eller lign.

Den holder utrolig længe i vand. Faktisk kan den stå i ugevis, hvis du sørger for at lave et langt snit på stilken og skifte vandet hver tredje dag.

LÆS OGSÅ: Smuk og farverig blomsterbowle med gerbera og roser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser