Adams værelse

Stjæl stilen: Børneværelse med skovens dyr

Jeg ELSKER at indrette med temaer. Her er det lillebrors – Adams – værelse som er indrettet med inspiration i en sommer skov: lysegule/grønne, brunlige og sarte nuancer, tapet med fugle, legetøj med skovens dyr og opbevaring i naturlige materialer og farver. Et dejligt roligt værelse, som passer til den romantiske, vintagestil i resten af huset, men som bestemt også ville passe godt ind i et mere ny-nordisk indrettet hjem.

Da jeg delte indlægget om Adams værelse fik jeg en del forespørgsler på, hvor flere af tingene var fra.

LÆS OGSÅ: Adams værelse

Jeg linker her til de forskellige ting eller noget der ligner.

Tapetet er købt hos Mandrup Poulsen Tapet (butik på Frederiksberg). Det er af mærket “Sanderson” og hedder “Woodland Walk”. Vejl. pris pr. rulle er omkring 950 kr. Du kan læse mere om tapetet, opsætning mv. på linket herunder.

LÆS OGSÅ: Et børneværelse – nu med tapet

Når jeg indretter, så er det altid en lidt længere proces, hvor jeg samler sammen af ting, som jeg synes passer til værelset. Det er blanding af nye ting, arvestykker og køb af brugte ting. Jeg har altid en klar forestilling af, hvordan det skal ende med at se ud – og så arbejder jeg mig langsomt derhen. Det kan godt tage tid. Lillebrors værelse har taget ca. 5 måneder fra første malerstrøg til tingene kunne sættes på plads. Jeg ved ret præcist, hvad jeg vil have, og så er det jo bare at håbe, at jeg kan finde det. Det kan godt tage tid og oftest får jeg også lagt en del DIY-projekter ind i et nyt rum; maling af møbler f.eks.

De store runde kasser er købt hos Søstrene Grene, og var en del af deres sensommer-efterårskollektion 2019. De kan derfor nok blive ret svære at finde, men jeg ved at disse runde kasser (hatteæsker) er en tilbagevendende vare hos Søstrene Grene – dog varierer farve og mønster på dem.

Generelt når det kommer til opbevaringsløsninger er jeg meget glad for Søstrene Grene, men også IKEA. Det er rart at have mange forskellige kasser og kurve, som man kan sortere barnets legetøj i. De to steder er det altid et godt sted at starte med at kigge, hvis man søger noget budgetvenligt i fin kvalitet.

Bartholomew bjørn, Jellycat bamse // Xylofon i lyst træ, Kids Concept // Kanin-rangle, Sebra // Pusletaske i farven “Dandelion Neutral”, CamCam // Puttekasse, Sebra //  Sengehimmel (hvid), Ellos Home // Babynest i farven “Fawn” m. dyr fra skoven, CamCam // Gulvtæppe i uldmix, H&M Home // Hæklet rådyr på hjul, Sebra // Byholma (fletkurv i natur), IKEA // Branäs (høj hvid kurv), IKEA // Knarra (hvid fletkurv), IKEA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adams værelse