DIY: Den fineste uro

Ny H&M baby exclusive kollektion

Jeg er blevet rigtig glad for at handle online hos H&M til mine børn. Det er nemt og bekvemt, gode priser og tøj i fin kvalitet. Og så er der simpelthen SÅ mange fine ting på deres webshop, som ikke er at finde i butikkerne.

Særligt er jeg faldet for deres Baby Exclusive kollektion. På min Instagram tipper jeg af og til om lækkert børnetøj til fornuftige priser, og der er netop denne linje fra H&M en favorit.

Jeg køber ikke massevis af babytøj til Adam, men lige med basisgarderoben, der er H&M et godt sted at gå hen for at finde ting til overkommelige priser og som stadig føles som god kvalitet, der holder vask efter vask og sidder godt på barnet.

Baby Exclusive linjen er god at udvælge et pae ting fra og gøre garderoben lidt mere fin og lækker. Der er netop en række “New Arrivals” på denne linje hos H&M lige nu, og min erfaring er at de ret hurtigt ryger i mange størrelser. Derfor skyndte jeg mig også at klikke de her ting i kurven, da jeg alligevel skulle have bodystockings og nogle savlesmækker til Adam.

Jeg elsker støvet grøn. Gerne i en lidt sart mintgrøn udgave som her. Bukser og bluse sælges hver for sig og kommer også i 3 andre fine farver.

Den ribstrikkede trøje kunne jeg heller ikke stå for. Jeg synes den så virkelig lækker og blød ud (og det kan jeg konstatere nu at den også er) og at farverne var skønne og ville matche mange ting. Begge bluser har den sødeste knappelukning bagpå.

Sokkerne var også et nødvendigt køb, da Adam er vokset ud af dem han har nu. Men jeg var ikke klar over de også fandtes i Baby Exclusive linjen med fine strikdetaljer.

Hvis du også synes det er fine ting, så linker jeg til dem her.

Strukturstrikket bluse, støvet grøn (149,-)

Stwrukturstrikket bukser, støvet grøn (129,-)

Ribstrikket trøje, beige (179,-)

4-pak sokker (79,95)

Tjek også resten af Baby Exclusive kollektionen ud lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Den fineste uro