Ærtevafler til de mindste (+6 mdr.)

4 x madpakker (fra 4 år)

I dette indlæg har jeg samlet endnu 4 eksempler på madpakker som Isak får med i skole/fritidshjem.

Lige nu går han i fritidshjem hele dagen (han skal starte i 0. klasse efter sommerferien), men jeg tænker at mængden af mad meget godt afspejler det han spiser i løbet af en dag fra kl. 8-15/16 tiden.

På grund af de varme temperaturer for tiden (dem skal jeg bestemt ikke brokke mig over!) har Isak en lille saftevand eller juicebrik med i madpakken for at motivere ham til at drikke ekstra. Derudover har han en vandflaske med som han selv kan fylde. Hjemme drikker Isak vand eller mælk til måltiderne.

Madpakkerne vist her pakkes som en formiddagssnack (spises kl. 09.30) og frokost inkl. eftermiddagssnack (frokost kl. 12 – og derefter kan spise resten af maden som han vil).

Madkasserne jeg bruger er fra Sistema og den flotte mint-farve er en del af deres renew-serie, som er lavet med genbrugsplast. Serien kommer derudover i en smuk mørkeblå farve.

Madkassen til formiddagsmad er modellen “Split Renew” (KLIK HER) og madkassen til frokost er af modellen “Bento Lunch” (KLIK HER). Til den store madkasse medfølger yderligere en deler til det store rum, så dette også kan adskilles i to lag, hvis man ønsker det.

For endnu flere tips til børns mad og inspiration til hverdagen i en børnefamilie følg mig på min Instagram profil (KLIK HER).

#MADKASSE 1

Pastasalat (pasta, kyllingetern og ærter vendt i mayonaise), kirsebær, ½ harebrolle (fra Pägen), gulerodsstave, tykmælk, rister müsli, blåbærpandekager, lille figensnack og hyldeblomstdrik.

#MADKASSE 2

Vandmelon, grovknækbrød m. smør/syltetøj, foccacia-sandwich m. mayo/salat/oksespegepølse, edamamebønner, havrekiks, vindruedrik, rosiner og cheese-dippers.

#MADKASSE 3

Havrebolle (fra Pägen) m. mayo/salat/oksespegepølse, kakaobrik, frugtspyd m. æble/hindbær/vandmelon, lille figenstang, cherrytomater, bananchips, rugbrød m. smør/mørk pålægschokolade, knuste kammerjunker og koldskål.

#MADKASSE 4

Frugtspyd m. ananaskirsebær, pitabrød (m. spinat, majs og kyllingetern), banankage (bagt i franskbrødsform og uden chokolade), ristede rugbrødsstave, agurkestave, holidaydip, solbærdrik, smoothie (jordbær/tykmælk) og scone m. smør.

Find opskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtevafler til de mindste (+6 mdr.)