Bagte øllebrødssnitter m. gulerod og mørk chokolade (+ 12 mdr.)

4 x madpakker (fra 4 år)

I dette indlæg kan du finde inspiration til madpakken til barnet fra ca. 4 år. Da børn er forskellige og udvikler sig forskelligt – også med spisning – så er det selvfølgelig muligt at hente idéer her til det også lidt yngre barn.

Madpakkerne er lavet til min søn Isak som nu er 6 år og går i skole. De indeholder “10’er mad” og så en madkasse, hvor han selv beslutter hvad han spiser til frokost og hvad han gemmer til eftermiddagsmad.

Den store madkasse er fra Sistema og er af modellen “Bento Lunch” (KLIK HER**). Til den store madkasse medfølger yderligere en deler til det store rum, så dette også kan adskilles i to lag, hvis man ønsker det.

Den lille madkasse er i stål og er købt i Søstrene Grene.

For endnu flere tips til børns mad og inspiration til hverdagen i en børnefamilie følg mig på min Instagram profil (KLIK HER).

# MADPAKKE 1

Hyldeblomstdrik, ærter i bælg, fuldkornstoast m. mayo/salat/oksespegepølse, små runde saltkiks, små banan-boghvede pandekager, rugbrød-klapsammen m. peanutbutter, kiwibær, hindbær, tykmælk, ristet müsli, Gurli Gris tørret frugtsnack og vandmelon.

# MADPAKKE 2

Sødmælk, fibermuffins, tykmælk, blandet müsli, røde snackpeber, æblebåde, tørrede frugtbamser, snack salamier, kanelgifler og rugbrød-klapsammen m. leverpostej.

# MADPAKKE 3

Appelsinbåde, sødmælk, rugbrød-klapsammen med leverpostej, butterdejssamosa m. grønt og oksekød, bulgur/majs-salat, Gurli Gris tørret frugtsnack, gule cherrytomater, mini saltstænger, jordbærmarmelade og vafler.

# MADPAKKE 4

Krydderkiks, blåbær, tykmælk, fuldkornstoast m. smør og mørk pålægschokolade, fuldkornstoast m. mayo/salat/kyllingepålæg/agurk, tykmælk, rugbrødsdrys, tørret frugtsnack m. blåbær, rabarberdrik og agurk.

Find opskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte øllebrødssnitter m. gulerod og mørk chokolade (+ 12 mdr.)