Adventsdekoration - skovbund og guld

Dekoration med kalenderlys

Nedtællingen til juleaften begynder lige om lidt og der hører kalenderlyset sig traditionelt til, så man dag for dag kan følge, at NU er der lidt kortere tid tilbage.

Som barn var det her en af de helt store ting for mig, og jeg tror at mange børn har det sådan. Kalenderlyset symboliserer, at der tælles ned til juleaften, ro, hygge og traditioner med familien.

LÆS OGSÅ: Adventsdekoration – skovbund og guld

Kalenderlyset skal gerne arrangeres lidt dekorativt og her ser du ét af mine bud på, hvordan det kan gøres.

Jeg har forsøgt at trække lidt mere varme frem i dekorationen ved at bruge gyldne farver (guld/messinglook) og et kalenderlys, der ikke er helt snehvidt, men nærmere en lidt knækket hvid nuance. Gulddetaljerne binder det hele sammen; fra skriften på lyset, deko’en i selve dekorationen og båndet omkring det lidt rustikke fad, som dekorationen er bygget op på.

Hensigten er at dekorationen skal tage naturen med ind i hjemmet og lede tankerne hen på vinterens smukke skovbund i de danske skove.

Jeg elsker kombinationen af det lysegrønne, grove mos og det lidt mørkere, bløde mos. Det spiller SÅ smukt sammen og giver “liv” og spil.

Dekorationen er bygget op på en klump ler (for at skabe stabilitet til lyset og have noget at placere gran og mos i).

Denne kalenderlys-dekoration matcher godt med adventsdekorationen, som jeg har linket til ovenfor.

Alt deko (lys, julekugler, hjertepinde, bånd og fad) er købt i føtex.

Ler forhandles hos de fleste supermarkeder på denne tid af året.

Mos, kastanjer og grankogler er samlet i naturen.

OBS: Vær altid opmærksom på hvor langt lysene brænder ned, når du har med dekorationer med tørret gran at gøre. Hold altid opsyn med dekorationer med levende lys og sørg for de ikke står i nærheden af nysgerrige småbørn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsdekoration - skovbund og guld