MADPLAN til 4 dage
Du klikker på billederne ovenfor for at komme til opskrifterne.
INDKØBSLISTE til madplanen:
KØD OG FROST
75g pålægschorizo
4 svinekoteletter
1 pose forsne ærter (fine)
60g serranoskinke
KOLONIAL
Ris – i alt ca. 300g (125g til paella og derudover ris som tilbehør til koteletterne)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse aspargessnitter
1 pose saltede peanuts
1 pakke tarteletskaller
FRUGT OG GRØNT
1 grøn peberfrugt
250g cherrytomater
1 øko citron
Frisk timian (alternativt tørret timian)
Frisk basilikum
Grøn salat (bruges som tilbehør til koteletter)
MEJERI
1 pakke smør (smørbar til stegning og til brød)
250 ml madlavningsfløde
BRØD
Groft baguette
Italiensk brød – baguette, ciabatta eller foccacia (udelades hvis du bager selv – se forslag under torsdagens middag)
Hvis du fulgte madplanen sidste uge har du allerede dette – ellers skal det også på indkøbslisten:
2 rødløg
2 fed hvidløg
½ bundt forårsløg
4 gulerødder
30g frisk spinat
½ mild chili (kan udelades)
250g skaldyr
1 stk kyllingebryst (ca. 200-250g)
75g bacontern
FRA DIT BASISKØKKEN (Men tjek lige om du har dette):
Paprika, stødt (2 tsk)
Gurkemeje, stødt (1 tsk)
Hvedemel (3 spsk)
Tørrede laurbærblade (2 stk.)
1 terning grøntsagsboullion
1 terning hønseboullion
Olivenolie (1 dl)
Solsikkeolie (½ dl)
Letmælk (1½ dl)
Groft salt
Salt og peber
Ingen kommentarer endnu