Vafler bagt med fløde, citron og kardemomme

DIY: Små blomsterbilleder

Lav nemt dine egne blomsterbilleder med et antik/cottage-look.

Det eneste du skal bruge er et par rammer og en gammel blomsterbog fra tiden før man googlede sig frem til navnene på forskellige blomster og planter. Genbrugsbutikkerne bugner med disse gamle billede-opslagsbøger, hvor der er tegninger af blomster og deres danske og latinske navn. De er fine og flotte og det er lidt en skam at de oftest bare kasseres.

Giv dem nyt liv ved at udvælge et par sider der matcher din indretning i et rum, der savner billeder.

Det er altså lidt sjovere og mere unikt (og mere budgetvenligt) end at købe diverse plakater – som alle andre også har hængende – hjem på nettet.

Jeg har her lavet to små billeder til vores gæstetoilet, som er malet i en ret så glad gul farve. På gæstetoilettet har jeg en masse tørrede blomster stående som er indfarvet med henholdsvis gul og bordeaux/lyserød. Dem har jeg valgt at akkompagnere med blomstertegninger i samme farver (pelargonie og gyldenris). Det understøtter “den røde tråd” i indretningen.

TIP! Billederne ville også være yndige med fugle – se hvad din lokale genbrugsbutik byder på af sjove gamle opslagsbøger.

Hvis siderne er lidt for smalle til at fylde rammen ud kan du kamuflere dette ved at sætte et stykke lyst (eller farvet) karton bag siderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vafler bagt med fløde, citron og kardemomme