Byggrød m. pære (+4 mdr.)

4 x grød til baby

I dette indlæg finder du 4 lækre grødopskrifter til baby og børn. Klik dig nemt videre til opskrifterne ved at klikke på dem nederst i indlægget.

Grød til BLW børn?

Grød er også god mad til BLW-barnet. Det kan spises med fingrene eller gives på en “preloaded” ske. Og når barnet begynder at øve brug af ske (det gjorde Adam fra ca. 12 mdr.) er det dejligt nemt at servere for barnet. Jeg har aldrig givet givet preloadedskeer, men ved at flere benytter sig af det.

For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).

Generelt er jeg glad for at servere grød til morgenmad for hele familien. Det mætter godt og længe, er nemt at lave og kan varieres med forskellig topping eller de ting man laver grøden på.

Husk fedtstoffet

Til det lille barn (under 1 år) kan der tilsættes modermælk eller modermælkserstatning (se opskrifterne) til grøden. Derudover skal der til barnets grød tilsættes fedtstof. Her varierer jeg gerne mellem smør, Naturli’ smørbar (som består af forskellige planteolier) og så har jeg også valnøddeolie, hørfrøolie og vindruekerneolie jeg skifter mellem at røre ud i Adams grød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggrød m. pære (+4 mdr.)