DIY Guide: Maling af køkkenlåger

Mini æggemuffins m. squash til de mindste (+6 mdr.)

Små æggemuffins der er laktose- og glutenfri og uden tilsat salt.

De er perfekte til babyer der lige er begyndt at spise selv (fra ca. 6 måneders alderen afhængig af barnets motorik) og som indslag i barnets madpakke i vuggestue eller børnehave.

For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).

Opskrift på mini æggemuffins m. squash til de mindste (15 mini muffins)

Fra alder: + 6 mdr.

Arbejdstid: 30 minutter

 

Ingredienser

3 æg

½ dl solsikke eller rapsolie

4 spsk fintrevet squash

4 spsk majsmel

 

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en røreskål og pisk det let sammen i hånden.

Fordel i 15 små muffinforme og bag ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter til dine muffins føles faste og er let gyldne på toppen.

Serveres afkølet.

Kan fryses.

 

2 kommentarer

  • Maja Møller

    Er det muligt at benytte andet mel end majsmel? Evt. almindelig hvedemel, boghvedemel, grahamsmel, havregryn eller andet? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Forstadsmor

      Ja, du kan variere melet alt efter smag og hvad køkkenskabene byder på 🙂
      KH. Theresa / forstadsmor

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Guide: Maling af køkkenlåger