5 tøjmærker til baby du skal kende

Mine 10 bedste opskrifter

.. eller hvert fald de 10 mest læste opskrifter her på bloggen!

De her opskrifter topper på bloggen og bliver fremsøgt igen og igen .. og igen.

Og som man kan se, så er det simple og nemme hverdagsopskrifter der hitter her på min lille forstadsmor-blog. Det er jeg utroligt stolt af og glad for. Min hensigt med mine opskrifter er netop, at det skal være nemt at gå til for alle og ikke kræve en masse dyrt bageudstyr, men samtidig give det bedste mulige hjemmebagte resultat.

På listen finder du bloggens 10 mest populære opskrifter – fra 10. pladsen og helt ned til den opskrift, der lige for tiden indtager førstepladsen. Klik på billederne for at gå til opskrifterne.

10. Den luftige og svampede kanelkage med sødt og cremet kaffechokolade glasur sniger sig pt. liiiiige ind på listen. Det er den velundt, for den er altså virkelig lækker; luftig, svampet og fugtig og fuld af smag. Det cremede fyld på toppen skal man bestemt ikke snyde sig for, når man bager den. Det SKAL på!

9. Jeg synes i alt beskedenhed, at dette er verdens bedste pizzabunde. De er lynhurtige at lave (kun 1½ time fra du går i gang med dejen til du kan tage den første hjemmebagte pizza ud af ovnen!) og så er de både tynde og sprøde i ægte italiensk stil.

8. De små søde jordbærkager med mazarinbund, mørk chokolade, vaniljecreme og friske jordbær er også populære. En rigtig forårs- og sommerkage, hvis du spørger mig. Opskriften kan enten laves som 8 små jordbærkager eller én større jordbærtærte i en springform på 21 cm (dia.).

7. Bløde pølsehorn lavet på briochelignende dej slår alle opskrifter jeg hidtil har prøvet. Pølsehorn kan man aldrig have for mange af i fryseren, så jeg bager altid dobbeltportion, når jeg er i gang.

6. De små yndige othellolagkager ligger lige præcis udenfor top 5 nu, men har i en lang periode været blandt bloggens mest læste.

5. Pizzasneglene her er både luftige og bløde – lige som en rigtig lækker pizzasnegl skal være, hvis du spørger mig (og min mand og vores søn). En rigtig madpakkefavorit.

4. Skagenslapperne er nok gået hen og blevet en favorit fordi de – udover at være virkelig lækre; saftig krumme, sprød skorpe og det helt rigtige “bid” – ikke skal æltes og kun tager 20 minutter at lave om morgenen.

3. Disse kanelsnegle er bare geniale. De er bløde og luftige og med masser af snasket fyld, som rent faktisk bliver, hvor det skal – hver gang de bages. Det ved jeg, for de er en storfavorit herhjemme og jeg kan se på billeder delt af brugere af opskriften, at den bare ER en succes.

2. På anden pladsen ligger denne uimodståeligt lækre, svampede chokoladekage. Den er konstant i skarp konkurrence om førstepladsen og jeg forstår VIRKELIG godt hvorfor. Der findes et hav af chokoladeopskrifter på nettet, men der er langt mellem de gode. Jeg garanterer, at hvis du bager denne, så har du for evigt fundet din favoritopskrift, når der skal bages chokoladekage.

1. På førstepladsen finder vi min opskrift på sunde sandwichbrød. Disse sandwichtrekanter er bloggens mest læste opskrift disse dage, og det er skam helt velfortjent. Med denne opskrift får du perfekte hjemmebagte sandwichbrød – fantastiske til madpakken. De er bagt med bl.a. rugmel, havregryn, gulerod og spinat, så sundhed og mæthed i dem er også i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tøjmærker til baby du skal kende