Gulerodsmuffins m. ost til de mindste (+6 mdr.)

Vind lækkert lammekød til værdi af 2.000 kr.

– REKLAME for Green Seed Group –

I december udgav jeg i et samarbejde med Welsh Lamb (Green Seed Group) to menuer jeg havde udviklet med det lækreste walisiske lammekød.

Og nu har du som læser mulighed for at vinde masser af netop dette helt uovertrufne lammekød fra kvalitetsfarme i Wales (præmiens værdi er 2.000 kr.), så du selv kan diske op med den ultimative middag med lam.

Deltag i konkurrencen på min instagram profil (KLIK HER).

Læs mere nedenfor.

Kvalitetslammekød fra farme med fokus på dyrevelfærd

Lammekødet fra wales er kød af en helt særlig god kvalitet. Dyrevelfærden er i top på farmene i Wales, hvor lammene går ude frit stort set hele året og kun lever af græs. De tages alene ind, hvis vejrmæssige forhold (som kraftig sne eller uvejr) nødvendiggør det. De græsser på de store bakkede naturområder i Wales, drikker vand fra naturen og har derved en levevis der er naturlig for dem. Får og lam opdrættes på små farme – her er IKKE noget kæmpe opdræt i stalde hvor enorme dyrehold står tæt.

Dyrene lever på den måde en stressfri tilværelse i naturen, hvor mor og børn i øvrigt heller ikke adskilles ved fødslen, men går sammen.

De høje standarder gælder også for bæredygtigheden i forhold til miljøvenligt landbrug.

Derfor er det her også et samarbejde som jeg er rigtig stolt af at kunne promovere – netop fordi dyrevelfærden er i højsædet, men i særdeleshed også pga. kødets uovertrufne kvalitet.

God dyrevelfærd kan smages

Fordi dyrene hovedsageligt går udenfor og lever af græs, får man et utroligt kødfuldt lam (uden ret meget fedt), som er enormt smagfuldt. Det smager fantastisk – det er saftigt og rigtigt nemt at gøre lækkert og mørt.

Den høje dyrevelfærd giver lammekød i særklasse, og med højkvalitets kød har man altid det bedste udgangspunkt for at kreere en sublim middag – hvilket du bestemt kan gøre, hvis du udtrækkes som vinder af konkurrencen.

Deltag i konkurrencen

Du deltager nemt i konkurrencen på min instagram profil på opslaget her (KLIK HER).

Og hvis du bliver den heldige vinder af masser af lammekød i særklasse, så er der inspiration til menuen lige her.

2 kommentarer

  • Annette jense

    Er lammene halal slagtede ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Forstadsmor

      Hej Annette
      Nej, det er de ikke 🙂
      KH. Theresa / forstadsmor

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodsmuffins m. ost til de mindste (+6 mdr.)